An Endless World

  • Post author:
  • Post category:Stories

Cine îmi spune cum se termină?

“M-am gandit de mult să dezvălui lumii acest secret. Voi încă credeți că Universul ăsta a fost creat prin armonie și pace, însa orice are un preț, iar pentru a plăti prețul unei asemenea capodopere, a fost nevoie de multe sacrificii. M-am gândit să spun asta încă de când cutia pandorei a fost deschisă în celelalte lumi.

Este o poveste cu un început cunoscut de toată lumea, însa nu toată lumea știe întreaga poveste a lumilor multiple dintr-un univers autodistrugător.

Totul a început când Dumnezeu a creat lumea. Aceasta avea în mijloc o forță imensă de energie care distrugea mereu totul, așa că pentru a împarti acea putere, au fost create alte lumi în care acea energie să fie eliberată. Acele lumi se autodistrugeau mereu din cauza dezastrelor, ele fiind doar niște imagini oglindite a realității.

Când prima lume s-a distrus, Dumnezeu a văzut că haosul a deschis un portal în spațiu și în timp către lumea reală astfel o forța puternică, năpustindu-se asupra Lumii perfecte, anume Univers.

Pentru că începeau să apară portale peste tot în Univers, Dumnezeu a creat și Zeii. Acestea aveau menirea să închidă fiecare portal care se deschide odată cu crearea unei noi lumi. Primul Zeu a fost Zeus care știa când și unde se vor deschide portalele, la rândul lui, el coordonand toți ceilalți Zei.

Totuși, asta nu a fost suficient. Puterea era foarte mare, iar riscul ca o bucată din oglindirea lumilor să ajungă în Univers era unul care îl ingrijora pe Dumnezeu, așa că a creat îngerii, care să îi ferească pe oameni de bucățile de oglindă Lumească.

Însă chiar dacă aceste lucruri sunt cunoscute de unii profeți, mai există o parte pe care o știe doar băiatul care a avut o naștere oglindită în toate lumile fiind lovit și de o bucată de sticlă Lumeasca, astfel la vârsta de 16 ani, a devenit ultimul profet descoperind marele adevăr.

Ce spui să îți prezint partea cealaltă de adevăr:

Lumile erau de o imperfecțiune foarte mare, ele fiind blestemate. Puterea era împartita, astfel creaturile fabuloase imaginate de oameni în filme și cărți, sunt de fapt viziuni ale unor lumi distruse.

Probabil te întrebi cum, așa că iți voi explica spunându-ți povestea supranaturalului.

La creerea Universului și a primei lumi, acestea s-au contopit și despărțit, astfel în Universul nostru neexistând puterile uriașe ale magiei, însa în copia oglindită, magia, creaturile fabuloase și alte lucruri de speriat, sunt cu ordinul milioanelor.

În anul 2000, a fost născut un copil care a ajuns în Universul supranatural. To be continued…”

-Demon